De ce sunt moda și cărți de benzi desenate?

benzi desenate

Succesul Teoriei Big Bang-ului este cu siguranță o consecință (sănătos) a postmodernismului, în care ne sunt situate. Sociologul Patricia Charneco atribuit aceasta faptului că, în aceste momente de deprimare economică, suntem în căutarea pentru puritatea de lucruri, ulterior, de a le modifica, astfel încât acestea sunt adaptate la timpul nostru. Prin urmare, acum există oameni dispuși să cumpere o mașină de scris, deoarece nu este de a fi carajote.Cu toate acestea, am început să cred în super-eroi (va fi criza). Teoria Big Bang-ului și pariul de la Hollywood de Marvel sau DC se face că, în ședințele de cafea, noi întrebări nu se referă la intențiile de Borges în literatura de specialitate, dar dacă Hulk ar putea ridica ciocanul lui Thor (răspunsul este nu, bineînțeles că nu). Benzile desenate sunt la modă. Este o afacere fi un tocilar.

Ca întotdeauna, ei sunt care apără de benzi desenate și infanticidas care cred că a citi benzi desenate este copilăresc. Pariul meu este cu fostul, dar, încă, nu am căzut în universul Marvel sau DC: Da, am căzut în titluri precum V de la Vendetta, Maus și Din Iad. El a căzut înainte în orice lucru de Corto Maltese. Vorbim despre nu este în benzi desenate (ai grija), dar de roman grafic.Prestigiul V de la Vendetta (Allan Moore și David Lloyd) este mai mult decât dovedit. Destul cu vorbe de revoluție să nu te mai gândești să arunce în aer Parlamentul. Obține strecura un concept de libertate anarhist în atât de mulți oameni este ceea ce le-ar fi visat de Proudhon sau Bakunin, și care are un mare merit este peste tot mă uit. Orice om de știință politică va spune același lucru. Oamenii de stiinta, ca ne-am saturat de a avea de a explica lucrurile, visăm că atât de mulți oameni să înțeleagă (spune-i asta dom-Ne, care continuă cu 71 de deputați și ei spun că este pentru că nu le înțeleg). Adâncimea de benzi desenate, ne dă, după cum am spus, un profund ideologice mult mai severă decât se arată în film, atât de mult încât Allan Moor a spus că a fost o pierdere de timp.

Primele benzi desenate

Primele benzi desenate
Același Alan Moore a scris Din Iad, dar de data aceasta desen corespunde Eddie Campbell. Acest roman corespunde cu viziunea lui Moore din istoria lui Jack Spintecătorul. Există, de asemenea, un film din asta, in care joaca Johnny Depp face ceea ce face Johnny Depp atunci când nu au nevoia de a acționa: să Fi Johnny Depp și să acționeze cât mai puțin posibil. Moore în acest roman ne arată Londra susțin pe baza cartier din Whitechapel. Mai poate fi spus fără a făcut un mare spoiler. Ar trebui să fie scris, numindu-i atenția, ca un personaj al romanului este un nepot al Reginei Victoria și mult dat la plăcerile; însoțire, foarte iute, legende, cum ar fi Buffalo Bill sau Oscar Wilde. Remarcabil desen Din Iad mă voi mulțumi cu o scena de la bar în cazul în care inspectorul este vorba de o posibilă victimă. Scena este văzut de la bar, cu o halbă de mijloace. Atât de dureros, atât de murdar, Atât de extraordinar…

Continuând cu negru-și-alb, Maus nu dispun de nici o culoare. Art Spiegelman afișează aici toată ingeniozitatea pentru a spune povestea de tatăl său, care în timp ce este un evreu avar, are motivele lui: pentru a Obține pâine de la Auschwitz a trebuit să fie complicat, ca să nu cred că pentru a salva o dată într-un timp. Sensibilitatea cu care tratează o temă similară, umanizarea personajelor alcătuit în formă de animale (evrei sunt șoareci, în timp ce germanii sunt pisici) și ocazional dram de umor sunt motivele pentru care Maus a primit premiul Pulitzer în anul 1992. Trimite detalii, tatăl lui Art Spiegelman are, în plus față de o obsesie, în scopul de a economisi bani, eșecuri să vorbească limba engleză, încă de gândire în poloneză. Combina sensibilitate si duritate, nici nu este un lucru banal: Toate le-am văzut deja pe scene de viața este frumoasă și de neuitat „buongiorno, principessa”. Ei bine, protagonistul nu a fost de a face acele lucruri atât de romantic, dar el a încercat prin toate mijloacele să-și soția lui, dam ca el, a mâncat bine toată ziua. Nu este atât de frumos într-un film, dar, hei, nu-i rău.

În cele din urmă, până la sfârșitul anului dulce, este Corto Maltese de Hugo Pratt. Vă puteți imagina un James Bond marea mediterană? Corto Maltese este, în esență, că: Un pușcaș marin care caută viața, și că este cu aventuri fără să vreau. Un nomad. Eu sunt un singer, sunt embusero/ îmi place jocul și degustare de vin/ am suflet de marinar, aș spune Serrat. Nu lucra pentru MI6, sau lipsa asta te face în scopul de a obține prins în povești care te fac să joace pielii. James Bond este un îngâmfat. Și Scurt league. Și mai bine, am de gând să spun totul, că femeile care apar în Corto Maltese tind să fie oameni mai puternici.