Cel mai bun podcast de pe benzi desenate pe care ai de gând să fie în măsură pentru a asculta

Înainte de a începe cu lista, un avertisment. În benzi desenate fiecare minut se naște un nou podcast într-un colț de lume, așa că orice listă a celor mai bune despre un anumit subiect va fi întotdeauna fragmentară și supusă unui criteriu care ar putea fi diferit de al tău. Dacă găsiți orice omisiune de neiertat de mai jos, lasă-ne un comentariu și vom fi bucuroși să-l includă într-o versiune ulterioară a acestui articol. Mai presus de toate, suntem în căutarea pentru o bună podcast-uri pe benzi desenate în limba spaniolă. Am recomanda-ne, te rog!

benzi desenate
PE PANEL’ în descrierea oficială este destul de precise: „Un program de interviuri care obține povestea din spatele benzi desenate ne place.” Fiecare nouă tranșă de cont cu un invitat de excepție, dispuși să-și explice intrarile si iesirile de treaba lui pentru un pic peste o oră. De exemplu, și concentrându-se doar în ultimele câteva episoade, am Kelly Thompson vorbește despre dificultățile de a moșteni ‘Hawkeye după etapa de Fracțiune/Aja/Wu, Marca Russell descrie pasiunea lui pentru familia Flintstone’ (benzi desenate recomendabilísimo, de altfel), Jen Bartel mărturisind o afinitate pentru culorile neon sau Hannah Blumenreich descrie cum s-a dus de la a face o revista despre Spider-Man, ei bine, munca în serie regulată de Spider-Man. Dacă ai nevoie de o alternativă proaspătă dean Cuvânt Balon’, un podcast atât de importantă încât nu aveți nevoie chiar de a fi recomandat aici, ați găsit deja.

‘TRAGE’ De la un timp în urmă, o grămadă de youtube obține împreună (stil Avengers) pe Săptămână Trage, un recipient cu legate de clipuri video cu cele mai recente știri din lume de benzi desenate și, mai presus de toate, de adaptările de cărți de benzi desenate. Poate pentru că și-au dat seama că au fost concentrându-se prea mult pe filme și foarte puțin în gloanțe, legislatorii TWP creat, De asemenea, Trage, un podcast mai convențional în care pur și simplu discuta editorilor lansează în fiecare săptămână. Criticile lui sunt de obicei corecte și interesante, așa că nu au nimic de pierdut prin a asculta ce au de spus despre ultimul numar al ‘Aquaman’ înainte de a vă decide să-l cumpere pe Comixology.’JAY & MILE RU X-MEN”, Pentru că era vorba despre dată când cineva a făcut-o”, se arată în subtitrare. Sunt doar două tipuri vorbesc despre orice lucru tangențial legate de gena mutantă, din substrat feministă scenă de Chris Claremont la foarte de neînțeles costum care Gambit-a purtat în anii ‘ 90, o (cum sa nu) pentru seria de desene animate sau aproape inaccesibile continuitatea una dintre poveștile serializat, mai complexe, tot timpul. Ai nevoie de un ghid pentru a naviga printr-o serie de retcons tinde la infinit? Jay și Mii să-ți explic.

Benzi desenate în noua versiune

Benzi DESENATE FATĂ de 19′ Da, este un canal YouTube, dar adevărat magicienii din podcast știu că mulți dintre ei poate fi auzit un pic, dacă a fost doar audio și nimeni nu va fi rănit de către aceasta (nu spun youtube, da). Carte de benzi desenate Fată de 19 este unul dintre creatorii de conținut cele mai relevante pentru peisaj geek anglo-saxon, ceea ce înseamnă că videoclipurile nu se concentreze exclusiv pe benzi desenate —ultima dintre ele, de exemplu, conține opinia ta despre filmul Wonder Woman—. Cu toate acestea, pasiunea lui pentru formatul este astfel încât este doar filtrarea ceva de care vorbesc, și simțul umorului este atat de fin reglate incat timpul pe canal zboară către.

‘STAI, CE?’ Dacă aș ierta auto-referință, Graeme McMillan Lester si Jeff sunt Frați Podcast de benzi desenate, în sensul că fiecare episod simulează sentimentul de a fi ascultați o conversație telefonică în particular între doi prieteni. Doi prieteni, cu o tendinta de a umbla. Dar cineva foarte înțelept a spus odată că, în podcast-uri meándricos tendința de a ascunde mai mult decât câteva epifanii, deci rezulta acest râu la conversație până la în cazul în care este nevoie de tine.