Caricaturi despre super-eroi

Caricaturi despre super-eroi

En american de benzi desenate este destul de comună pentru unele caractere să fie actualizat, sau chiar să fie înlocuite de alte diferite. În ziua de astăzi, am vorbit despre cum Torță umană, în original nu aparțin fantastic 4, ca Flash pe care știm cu toții a fost de fapt cea de-a doua versiune de Flash-ul original, cum Captain America a fost înlocuit de un rival de-al lui care a devenit mai târziu un apel USAgente, sau cum Spider-man a fost înlocuit de o clona. Există zeci de exemple mai mult, personaje, cum ar fi Thor, Iron Man, Batman, Robin, și chiar e de Mirare Femeie au fost înlocuite cu altele la anumite momente de mai mare sau mai mică durată (în funcție de succesul de cea mai nouă versiune).

Personajul de care voi vorbi astăzi este Venin (de asemenea, cunoscut sub numele de Otravă) inamicul de Spider-man compusă de Eddie Brock și vechi alien costum de Spider-man. Veninul de asemenea, a fost înlocuit în mai multe rânduri (atât de multe, în faptul că pare a care nu știu ce să fac cu ea) deși este adevărat că înlocuite este de obicei umane, și simbiontul ca legătură între toate versiunile.În orice caz, pentru mai multe versiuni de caracter, originalul rămâne cel mai popular și important în istoria trepamuros, până la punctul că, în ciuda nu există ca atare în benzi desenate Spider-man a continuat să apară în filme, seriale de televiziune și jocuri video.Cele două părți ale Venin. În Secret Wars (un eveniment cosmic, unde mulți dintre eroi și personaje negative de la Marvel s-au implicat) Spider-man shattered fragile rochie tesatura. Din fericire pentru el, el a găsit o bilă neagră care a rămas la corpul său și a devenit un costum negru, cu un păianjen alb pe piept. Îmbunătățirile de costum spus au fost destul de remarcabil, deoarece nu a furnizat doar trepamuros spider aparent infinit, dar care, de asemenea, ar putea schimba forma la voi, evitându-se astfel că Petru a trebuit să-și schimbe hainele.

Spider-man a decis să scape de costum, în același timp în care Domnul Fantastic, a spus că a fost un extraterestru, care a trăit în alte organisme de mijloace de simbioza, și că o uniune permanentă ar putea fi periculos. Datorită cunoștințelor de deficiențele de costum (foc și sunet puternic) Spider-man fiind eliberat de simbiontul folosind clopote de un turn clopotnita. Din acel moment, eroul spider-el a continuat să poarte un costum negru, dar realizate din material inofensiv.


Simbiontul acordă Spider-man 

Spider-man

Eddie Brock la rîndul său, a fost un jurnalist de la Daily Lume, care a câștigat o mare faimă de a descoperi adevărata identitate a criminalului religios numit sin Eater (Comepecados). Din păcate pentru Brock, sursele sale nu au fost pe deplin de încredere, și Spider-man a ajuns arată că adevărata Fără Mancator a fost o altă persoană, care este de ce Brock ajuns tras și cu o reputație atât de proastă că nu a putut obține alte lucrări, lăsând astfel în ruină.Ghinionul părea să-și alunge Brock încă de la naștere, pentru că mama ei a murit la naștere, motiv pentru care tatăl său a dat vina pentru toate copilărie inconștient. Cum de a recupera de afecțiunea tatălui său, Brock a câștigat ratinguri excelente în studiile lor și văzând că acesta nu pare să se schimbe răceala tatălui său, și-a dedicat eforturile pentru a excela în sport gândindu-mă că poate tatăl tău ar aprecia mai mult.

La zid invizibil între Brock și tatăl său s-a stricat cand a primit un telefon de la tatăl său, felicitându-l pentru faima de care el a avut obținute pentru a descoperi evaziv, Fără Mâncare. Evident, situația a ajuns la un impas tot atunci când Spider-man a arătat că Brock a fost înșelat. Suma de toate nenorocirile cauzate Brock decide să se sinucidă, dar atunci când coboară o familie religioasă a decis să meargă să se roage la o biserică înainte de a comite un asemenea păcat.Tocmai în faptul că biserica a fost ascuns costumul simbiontul Spider-man, el a auzit povestea lui Brock și știind ura lui Spider-man a decis să te ia ca pe o nouă gazdă, creând astfel Venin.